Tačno, nikada ne pominjem decu iz prvog braka i tako će i ostati!(FOTO)

Slavni bivši supružnici, glumci Tom Kruz i Nikol Kidman, ne održavaju apsolutno nikakve međusobne odnose otkako su se razveli i započeli borbu oko starateljstva nas decom. Njihova usvojena deca, godišnja Isabel(27) i dve godine mlađi Konor, priklonivši se Sajentološkoj crkvi, već su tada pokazala na čijoj “strani” žele biti. Sa druge strane, Nikol njih dvoje nikada ne pominje, a sada je otkrila i – zašto.

Naime, osim dvoje dece koje ima s kontroverznim glumcem, Nikol sa sadašnjim suprugom, pevačem Kitom Urbanom ima još dve devojčice, 12-godišnju Sani i tri godine mlađu Fati, o kojima mnogo češće govori u medijima. Ne čudi stoga da su se mnogi zapitali – šta se događa sa Izabelom i Konorom?

Nikol sa kćerkom Isebelom

Odnos sa najstarijom decom držim u privatnosti. Moram zaštiti taj odnos. Uverena sam, 150 posto, da bih svoj život dala deci, to je svrha mog postojanja – rekla je i time demantovala glasine da je sa najstarijom decom u lošim odnosima, pa čak i da ih se odrekla, i to zbog njihovog pripadanja kontroverznoj Sajentloškoj crkvi.

Taj odnos je samo moj i njihov i držaću da dalje od očiju javnosti, dokle god i koliko god to bilo moguće”, naglasila je glumica, a prenose strani mediji.

(Stil.kurir.rs)