Tajna mladalačke kože Jennifer Lopez

Sjaj lica J. Lo u pedesetoj godini života čini se nekako nestvaran: Ipak, poznata glumica i pjevačica otkriva da je sve vrlo istinito i da je tajna u tome što dovoljno spava.

Kako kaže, voljela bi da može da spava 10 sati, ali se uvijek trudi da ima najmanje osam sati sna. Izgleda da “beauty sleep” stvarno radi.
Ipak, nemojte misliti da možete tek tako da legnete u krevet i ujutru da se probudite podmlađene. To se nikako neće dogoditi ako zaspite noseći šminku.

Prvo i osnovno pravilo, za koje se nadamo da su vas vaše majke odavno naučile, jeste da nikada, ali nikada ne zaspite uz šminku na licu. Znači to je jedno veliko, debelo NE!
Umjesto da očistite lice, da se umijete i da pustite kožu da diše kako treba, vi ćete, ako joj ostavite šminku, zapušiti sve pore, i onda se ujutru nemojte pitati otkud sad ta bubuljica na sredini čela. Jer za nekoliko godina, ta bubuljica neće biti vaš jedini problem. Tako da eto, upozoreni ste!

Još jedna jako bitna stvar, koju i J. Lo praktikuje, jeste mnogo i mnogo vode. Potrudite se da dnevno unosite što više tečnosti, i da jedete voće i povrće, i nemojte da brinete, koliko god da unesete vode, nikada neće biti previše.

Ono na šta bi još trebalo da se ugledate na poznatu divu, jeste da poput nje, izbjegavate cigare i alkohol. Vjerujemo da će ovo većini biti teško, ali potrudite se, jer ovi poroci vam zaista nisu potrebni.
Tako da, pridržavajte se ovih jednostavnih pravila, pa ćete i vi u pedesetoj godini izgledati poput Jennifer Lopez, ako ne i bolje.
(Ljepota i zdravlje)