Tajna vojvotkinje od Kembridža krije se u ovom magičnom SOKU

Da bi bila vitka, ali i puna energije, Kejt svaki dan pije ovaj sokEliksir lepote i zdravlja je, po pisanju američkih medija, domaći sok od kelja koji Kejt Midlton pije svakog jutra, piše Lepa i srećna.

Traganjem za njenom tajnom bave se mnogi, naročito otkako je oduševila sve besprekornim izgledom odmah po rođenju ćerke Šarlot.

Naime, Kejt je svoj eliksir lepote i energije pronašla u soku od kelja, povrću koje promeša u blenderu i dobije super zdravi zeleni napitak.

vitamini, sok, napitak


Vojvotkinja ovaj moćni sok pije svako jutro, a popila ga je i onoga jutra kad je krenula u bolnicu kako bi rodila svoje drugo dete, princezu Šarlot.

Mama Kejt priprema sama svoje eliksire u Anmer Holu, novom domu mlade kraljevske porodice, a u tajnu pripreme sokova uputila ju je sestra Pipa koja izučava nutricionizam.

U ovom skrivenom mirnom Velike Britanije (selo Anmer broji svega 63 stanovnika!) za Kejt je vrlo lako da se i sama bavi zdravom ishranom svoje porodice!

– Kupuje sveže lokalne proizvode – tvrde američki izvori.

– I to sve organsko. A princeza se ponaša normalno među lokalnim stanovništvom i niko joj ne smeta. Ljudi je puštaju da “diše” i niko ne traži da slika selfi s njom!


 

( Lepaisrecna.rs )