Tanja kreće u borbu za starateljstvo nad sinovima!

Ima podršku prijatelja i porodice na ovom teškom putu


foto: Damir Dervišagić

Tanja Savić rešila je da preduzme drastične korake povodom problema koji je mesecima muči,

Pevačica je iznela još detalje svoje borbe da sinovi što pre budu sa njom, s obzirom na to da ih je njen muž Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njene dozvole.

“Da nije korone i cele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo (prim.aut. u Australiji). Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali videćemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rešenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za decu”, rekla je ona za “Svet” prenose mediji i dodala:


foto: Damir Dervišagić

“Da će biti lako – neće sigurno, ali ja drugo rešenje nemam. Nažalost, mislim da u ovakvoj situaciji samo majke mogu da me razumeju. Videću od koga da pozajmim pare, nije to mala cifra, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti.”

“Deca su već pod njegovim uticajem, kad uspem da ih dobijem, sve su uzdržaniji i hladniji. On može da radi sa njima šta hoće i da ih usmerava kako hoće. Ne smem da čekam, pa da bude kasno za sve”, zaključila je pevačica.

( Kurir.rs/Svet )