TANJA SAVIĆ POVUKLA PRVI POTEZ PROTIV MUŽA, OTIMAČA DECE! Počela borba, Dušan posebno BESNI zbog 1. stvari


opasna

Pevačica Tanja Savić mesecima tuguje nakon što je njen muž Dušan Jovančević sinove Đorđa i Maksima odveo u Australiju. Iako na početku nije želela javno da priča o svemu što joj se desilo, priznala je da svakodnevno pati zbog razdvojenosti, kao i da planira razvod.

Objavljeno: 04.09.2020. 17:43h

Tanja je već angažovala advokate koji će joj pomoći prvenstveno oko vraćanja dece.

– Dušan je Tanji odneo svu ušteđevinu kada je sa sinovima Maksimom i Đorđem otišao u Australiju. Očekivao je da će ona da poklekne i da će ćutati o svemu kao i mnogo puta ranije. Ipak, ona je rešila da se bori! Rekla mi je da je našla advokatski tim za koji se nada da če joj pomoći oko dece, ali i razvoda, već je pričala o prvim koracima i o opcijama koje joj predstoje. Ukoliko je potrebno da ode u Australiju, i na to je spremna, samo da istera pravdu – otkriva izvor i dodaje:

– Tanja za sada drži sve u tajnosti, jer njen muž prati srpske medije i predviđa sve njene dalje korake. Besan je što je iznela istinu u javnost, sada je još rigorozniji po pitanju njenog kontakta sa sinovima. Najviše ga je iznerviralo kada je Tanja javno otkrila da je on u Australiji prijavio kako se ona odrekla dece da bi dobijao spocijalnu pomoć koja iznosi 3.000 dolara mesečno. Advokati su uvereni da će Tanja brzo i lako dokazati da to nije tačno i da je on bez njene dozvole odveo decu.

Pevačica se oglasila povodom ovoga i rekla da za sada ne želi da se javno oglašava i da je usmerena na decu.

Tanja već danima nema načina da čuje i vidi sinove.

(Espreso.rs/Super Tv)