Teodora priznaje da mnoge stvari može da predvidi, ali ovo NIKAKO NIJE MOGLA

Teodora Džehverović posle nekoliko nedelja u kućnom karantinu izašla je na ulicu, pa kao gošća jedne emisije otkrila kako su joj u stvari prolazili dani.

foto: printscreen/ekskluzivno

Pevačica je otkrila da je sve vreme maksimalno iskoristila da se odmori, ali da svakako nije mogla ni da sanja da će se ovako nešto dogoditi, iako često ima osećaj za ono što joj dolazi.

– Puna sam energije, smatram da smo dobili ovaj odmor potpuno neplanirano svi mi. Nažalost, takva je situacija i nećemo mnogo komentarisati to, ali ja sam ovo prihvatila nekako kao odmor, da radim možda neke stvari koje nisam mogla da radim dok ovo nije postojalo. Smatram da sam ovaj karantin iskoristila onako maksimalno – trenirala sam, bila sa svojim bliskim ljudima… Nekako, svaki dan sam živela kao da je poslednji – ispričala je ona u emisiji “Ekskluzivno”, pa se nadovezala na šuškanja da je možda i predvidela koronu – jer je za potrebe poslednjeg snimanja u decembru nosila masku na licu.

foto: printscreen/ekskluzivno

Nije da nemam osećaj za neke stvari da predvidim unapred, ali ovo definitivno nisam mogla (smeh). Da mi je neko pričao da će ceo svet da se zatvori, da nećemo moći nigde da mrdnemo, definitivno ne bih poverovala. Maska je sasvim slučajno došla, videla sam negde na internetu i rekla: ‘Hoću da imamo ovo, fora mi je' i sada ljudi to komentarišu: ‘Da li je ova predvidela koronu?' Verujte mi, ljudi, ne! – zaključila je ona.


 

( Kurir.rs, M.G )