TEŠKO VAM PADA ŠTO NE MOŽETE KOD SVOG FRIZERA? Na ove načine možete imati prelepu kosu u kućnim uslovima

Postanite same svoj majstor uz poznate trikove

Ako spadate u grupu žena koje svoju kosu prepuštaju frizeru i ne vole da eksperimentišu s trikovima iz kućne radinosti, verujemo da vam je ograničavanje frizerskih usluga poprilično teško palo.

Evo šta možete da uradite kod kuće:

1.ISPROBAJTE PRIVREMENU BOJU ZA KOSU

Ako vam je baš bitno da imate svežu boju, isprobajte privremenu boju za kosu. koja se nakon nekoliko pranja u potpunosti ispere.

Na sreću, postoji rešenje i za taj problem. Donosimo vam sjajan spisak delotvornih stvari koje možete napraviti kod kuće kako biste održali boju postojanom bez korišćena farbi za kosu i izazivanja potencijalne katastrofe.

2.PROMENITE MESTO RAZDELJKA

Ponekad izrastak vešto možete zamaskirati ako promenite mesto razdeljka, savetuju profesionalni frizeri. Osim što ćete sakriti pokoju sedu, vaša kosa će izgledati kao da ima više volumena jer ćete je prebaciti na novu stranu.

3.MANJE PERITE KOSU

Možda ste u sebi automatski izgovorile „nema šanse“, međutim, sada je idealno vreme da povećate razmak između pranja kose te da se sprijateljite sa šamponom za suvo pranje. Stručnjaci tvrde da učestalo pranje kose ispira boju te ona gubi sjaj, čak i ako koristite šampone za obojenu kosu, zato pokušajte malo da se odmorite od svakodnevnog pranja kose.

4.KORISTITE SPREJ ZA IZRASTAK

Danas mnogo kozmetičkih kompanija nudi sprejeve za privremeno prekrivanje izrastka, u koje se kunu mnoge dame. Ovo će vam koristiti ako morate da obavite neki važan sastanak putem veb-kamere ili ako ste među osobama koje i u trenutnim uslovima moraju na posao.

( Kurir.rs )