Tijana Dapčević PRESEKLA, pa donela odluku koja njen život MENJA IZ KORENA!

Tijana Dapčević je, navodno, donela važnu životnu odluku nakon dugogodišnjeg zajedničkog života sa suprugom Milanom u glavnom gradu Srbije.


foto: Ana Paunković

Tijana je željna malo mirnijeg života, ova gužva u Beogradu je počela da joj smeta, pa su ona i Milan doneli odluku da se presele u Sombor, gde su kupili veliko imanje — otkrio je izvor blizak pevačici za “Star”.

 

Inače, Tijanin muž je iz Sombora, pa su oboje veoma vezani za taj grad. Tamo se mnogo mirnije živi, a i imaju u planu da tamo razviju neki biznis, ali o tom potom, jer tek kuća treba da se gradi.

 

 Tijana ima u planu da napravi mali salaš. Ona će zbog poslovnih obaveza dolaziti u Beograd kad god bude potrebno, ostajaće po nekoliko dana, ali je odluka da život nastave u Somboru definitivna — dodao je izvor.

 

 

— Milan se godinama unazad bavi poljoprivredom, pa planira u tom smeru i da nastavi, a u Somboru će imati sve uslove da ovaj posao proširi. Tijana pak dugo mašta da ima kuću i dvorište, i to će sada da ostvari.

 

Jedva čeka da sve bude gotovo i da se presele, pa da joj sestra Tamara dođe sa klincima i da svi zajedno uživaju. Već uveliko sa mužem i sinom osmišljava kako će im dom izgledati, a njihov sin je presrećan jer će moći da ima vlastiti košarkaški i fudbalski teren, koji će sa tatom napraviti u dvorištu. Kako su porodica koja obožava životinje, nema sumnje da će imati ljubimce u dvorištu – zaključio je izvor, a Dapčevićka se ovim povodom još uvek nije oglašavala.

 

 

( Star, Puls )