Trendi amajlija koja je očarala Megan Markl i Điđi Hadid

Ovaj interesantan trend ima koren u — sujeverju


Simbol ljubavi i privrženosti, vereničko prstenje nosi simboliku kada govorimo o sentimentalnom nakitu. Međutim, ne morate biti pred venčanjem da biste nosili nakit sa ovakvom porukom, piše Wanted.


Tu na scenu stupa: The Evil Eye.


Amajlija koja je uobičajena u istočnjačkoj i grčkoj kulturi i koji se nosi zbog svoje sposobnosti da vas zaštiti od negativne energije, popularna je i među poznatim ličnostima, a među njima su i Điđi Hadid, Megan Markl i Zejn Malik.

Dok neki sumnjaju u moć ovog nakita, Điđi Hadid ga nosi skoro svakodnevno i, po svemu sudeći, jeste sujeverna.

Nakon što je izvor blizak porodici saopštio medijima vesti o njenoj trudnoći, Hadidova ih je potvrdila u emisiji Tonight Show Džimija Felona. Kada je govorila o tome, rekla je:

Voleli bismo da smo to mogli da objavimo kasnije, kada smo mi to želeli.

Da bi odagnao negativnu energiju i urokljivost okoline, poznati juvelir Džordž Kalife je poklonio Điđi i Zejnu iste narukvice s ovim “urokljivim okom” da ih štiti.

U jednom od video intervjua za Smart Works, Megan Markl se pojavila sa ogrlicom koja se zove Visionary necklace na kojoj je i amajlija “urokljivog oka”.


S obzirom na činjenicu da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imali jako loš period pun negativnosti i problema ni ne čudi što je Megan rešila da nosi ogrlicu sa ovom amajlijom.

( Izvor: Wanted.rs )