Trenerka + sako je trend koji su prigrlile sve žene od stila! (FOTO)

Da li ste pre samo pet godina mogli da zamislite kako ćete čitati tekst na temu uklapanja donjeg dela trenerke i elegantnog sakoa? Ali evo nas, tu smo.

Naravno influenserka koja je masterirala ovakvo oblačenje (kod nje nehajno i korišćeno u nekim neformalnim prigodama) jeste princeza Dajana, a danas je trenerka + sako formula u kojoj možete svuda od poslovnog sastanka do restorana.

One menjaju pravila: Kombinacije ćete poželeti da nosite, čak iako ne planirate trudnoću! (FOTO)

Naravno, ovakvom bumu je doprinela činjenica da smo proveli mesece kod svoje kuće (a neki se još uvek nisu vratili u kancelarije) kao i to da smo uvideli koliko život može biti dobar i udoban u trenerkama. Možda ćemo za nekoliko meseci zažaliti što smo bili toliko opsednuti, kada pokušamo da uđemo u stare farmerke, ali za sada je život u trenerci simbol za slobodu i prkos prema starim pravilima.

Influenserke su naravno prve isprobale kako to sve može da izgleda (uz patike, sportske čarape i krop top – zaista sjajno), a pošto je glumica Kejti Holms uslikana sa dečkom u donjem delu trenerke i  blejzeru sa dvorednim kopčanjem, ovaj trend se raširio kao požar.

Sestre Olsen diktiraju trendove: Ovako se nosi najpopularniji kaput sezone! (FOTO)

Iskoristite šansu i prigrlite trendove koji napokon igraju na strani udobnosti i stvarnog života. Sada možete biti obučeni za predugačak dan, a da istovremeno budete na samom vrhu liste najbolje odevenih.

Modni dodatak bez kojeg ne možemo da zamislimo zimu: Ovaj par čizama osvojio je ceo svet! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)