Tri načina na koja sabotiramo sopstveni ljubavni život

Sigurno ste nebrojeno mnogo puta od prijateljice čule rečenicu: “Jednostavno su svi dobri muškarci zauzeti!” Ono o čemu one ne razmišljaju, ili vi same, činjenica je da žene za sebe vrlo često biraju isključivo pogrešne muškarce.

Kako piše Your Tango, ovim potezima same sebe sabotirate u pronalasku prave ljubavi.
#1 Iskrivljujete realnost
Ako vam muškarac kaže da ne želi da se vezuje ili da nije spreman za ozbiljnu vezu, vjerujte mu. Nemojte to shvatiti kao izazov u kojem se on zaljubljuje u vas i shvata da ste vi puzzla koja nedostaje u slagalici njegove sreće. Ako vi želite vezu sa muškarcem koji ističe da je ne želi, nemate šta tražiti.

#2 Prihvatate neprihvatljivo ponašanje
Vrijeđa vas, ignoriše i omalovažava, a vi ga i dalje opravdavate? Da li vam je jasno da tu nešto ne štima? Ako sebe smatrate osobom vredne ljubavi, pobjeći ćete od takve osobe glavom bez obzira.

#3 Prihvatate manje nego što zaslužujete
Ako ste svjesne da niste u potpunosti zadovoljne vezom u kojom se nalazite, ali to opravdavate rečenicom da “može i gore”, same stojite na putu svojoj sreći. Možda je muškarac koji ne usrećuje vas, srodna duša neke druge žene, a neki muškarac koji ne usrećuje drugu ženu – je vaša.
(Ljepota i zdravlje)