Tri najčešća razloga zbog kojih se žene odljubljuju

Odljubiti se od nekoga gotovo je jednako lako kao i zaljubiti se.

Iako je to puno teže priznati, pogotovo kada ste s nekim godinama u vezi, i ljubav koja se čini vječnom može nestati u trenu kada se žena prestane osjećati ugodno u vezi. Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može preći, a u nastavku otkrijte i tri najčešće razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju.

#1 Nedostatak poštovanja
Svaka se žena voli osjećati poštovano u vezi. Kada ne dobiva potrebnu pažnju, žena se može početi osjećati neželjeno i zamjenjivo, što je siguran put ka prekidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

#2 Nedostatak intimnosti
Intima ne mora nužno biti povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jest ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osjećate se povezano čak i kada niste zajedno.

#3 Drugima je zanimljivija
Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaliri i bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može i te kako uzdrmati vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udjeljuje komplimente neće se uopšte obazirati na druge muškarce.
(Ljepota i zdravlje)