Tri stvari koje su strogo zabranjene svakoj ženi koja kreće u potragu za partnerom!

Nemojte biti laki. Kada ste u nekom baru ili klubu s grupom prijateljica i kada primetite da vas odmerava zgodan frajer, budite svesni da i on proučava situaciju i snima svaku od vas. Ako je reč o zrelom, sigurnom, samopouzdanom frajeru i ako mu se sviđate, on će zaključiti da ste devojka koju vredi upoznati i započeće razgovor sa vama. Ako je on samo frajer koji u potrazi za dobrim provodom, nemojte biti ona za koju će pomisliti ‘možda ona; od njih 5 izgleda kao da bi najbrže spustila gaćice…'. Budite dostojanstveni i samopouzdani, jer ćete u protivnom privući samo potpuno pogrešan tip frajera od onog kojeg priželjkujete.

Ne glumite neosvojivu. Zasigurno ste čuli da frajeri vole pomalo misteriozne, tajanstvene, neuhvatljive žene, da se vole igrati lovaca i trčati maratone ne bi li dokazali da zaslužuju vašu pažnju. Da, istina je da je poželjno da ne padnete na njegov prvi “ulet”, ali isto tako je potpuno besmisleno glumiti ledenu kraljicu. Takve stvari su jednome i drugome još relativno napete tamo pri kraju srednje škole, no nikako i odrasloj dobi. Dajte mu na pristojan način do znanja da ga želite upoznati bolje i da vam se svideo, ako vam se svideo!

Nemojte preterivati s analiziranjima. Zajedno ste na ručku. Vodite ugodan i zanimljiv razgovor. Niste sigurni je li među vama  postoji neka iskra, ali ste sigurni da već dugo niste ni sa kime vodili ovako zanimljiv razgovor. Definitivno postoji nešto što vas povezuje. Ili je on možda samo prijateljski nastrojen? Možda je takav s apsolutno svakom  devojkom… Ali priča i o intimnim, značajnim i ozbiljnim stvarima o kojima valjda ne bi pričao s bilo kime… Mada boja njegova glasa nije bila izrazito topla i blagonaklona. Možda su baš zbog toga i izostali intenzivni pogledi… Uglavnom, shvatili ste! Bez ovakvih analiziranja! Jednostavno uživajte u vremenu s njim, i ako osetite bilo kakvu povezanost, radite na njoj, a razmišljanje potpuno izbacite iz glave i jednostavno se prepustite trenutku.

(Stil.kurir.rs/Cosmopolitan.hr)