tumačenje snova pokazuje da li ste spremni za pravu ljubav — Duhovna praksa — Lovesensa.rs

“Na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo da je nasred neke pustinje ili usred velikog grada. A kad se te osobe sretnu i njihovi se pogledi dodirnu, sva prošlost i sva budućnost gube svaku važnost.” (Paulo Korljo)

Srodna duša je deo naše duše. Ona zaista postoji i čeka pravi trenutak da se pojavi u vašem životu. Često je možete videti u snovima ili osetiti njeno prisustvo, ali ti snovi poručuju – Vaša srodna duša će se uskoro pojaviti u vašem životu.

Naša podsvest (intucija) često više zna od naše svesti, ona nas vodi, oseća umesto nas, savetuje, upozorava, a kroz snove može nagovestiti i koje smo korake spremni da preduzmemo.

Ako ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaAko ste primetili ove znakove, suđena vam je večna ljubav: proverite da li je trenutni partner vaša srodna dušaDa li ste upoznali svoju srodnu dušu? Ako se ovih 8 znakova pojavljuje u vašoj vezi, onda ste imali veliku sreću…

U životu se često suočavamo sa negativnim ljubavnim iskustvima, razočaranjima, pogrešnim izborima i prevarama, ali važno je znati da za pravu ljubav zaista morate biti spremni.

Jedini put da naučite kako da nekoga volite i da potpuno se prepustiti da neko voli vas, jeste da iskreno zavolite sebe i zauvek raskrstite sa prošlosti.

Kada volite sebe i spremni ste da se oslobodite svih negativnih emocija koje vučete iz prošlosti kao posledicu neprijatnih ljubavnih iskustava i neispunjenih očekivanja, ted dtada ste spremni da upoznate svoju srodnu dušu. Isto tako, podsvest vam u snovima može pokazati da ste upravo spremni da osetite čari istinske ljubavi.

Ovi snovi najčešće prikazuju romantičnu situaciju. Na primer, plešete i smejete se sa potpunim strancem, osećate prisustvo osoe koje vam u potpunosti prija, osećate dodir i smirenost i tokom snova sebi izgovarate – Da, to je ta prava ljubav.

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubavAko čekate da vam se ljubav dogodi, ovi znakovi ukazuju da ćete uskoro sresti srodnu dušu!

Isto tako, vaša srodna duša kada postane spremna da vas pronađe, sanjaće vas i vaši putevi će se napokon ukrstiti.

Kako biste olakšali svoj put do srodne duše, pokušajte da vodite dnevnik snova.

Zapišite do detalja svaki san u kojem smatrate da vam je vaša podsvesna strana dala novi nagoveštaj o vašoj srodnoj duši.

Verujte u snove, onda postoji velika šansa da se oni zaista i ostvare.

Izvor: Lovesensa