TUŽAN KRAJ PRIČE KOJA JE DIRNULA SVET: Svirao joj harmoniku, ali nažalost nije mogao da je spase!

Svet je raznežio video deke koji je svojoj supruzi svirao harmoniku ispod bolničkog prozora, a ova priča dobila je tužan kraj…


Izvor: Facebook/Valerio Marangon

Pre nekoliko dana svet su obišli snimci vremešnog dekice Stefana Bocinija (81) iz Italije, nakon što su ga prolaznici snimili kako svojoj supruzi Karli svira harmoniku ispod prozora.

Žena sa kojom je Saki bio u braku 47 godina primljena je u bolnicu, a on nije mogao da je poseti zbog strogih pravila koja važe zbog pandemije. Zbog toga je deka odlučio da svojoj supruzi ipak stavi do znanja da je uz nju, da je podržava i voli, pa je doneo stoličicu, seo ispod bolničkog prozora i svirao joj.

Ovaj prizor zabeležili su prolaznici, pa se snimak brzinom munje raširio društvenim mrežama, a deka je pobrao sve pohvale i mnogima vratio veru u pravu ljubav, koja traje godinama.

Ali, nažalost, ova priča dobila je tužan kraj. Njegova supruga Karla je pre nekoliko dana otpuštena iz bolnice, ali je nakon toga preminula u svom domu.

Gradonačelnica Pjaćence Patricija Barbijeri rekla je tim povodom da je korona virus prekinuo njihov zagrljaj.

“U toj serenadi smo prepoznali ljubav, u jednostavnosti i neposrednosti njenog univerzalnog jezika”, napisala je ona na Facebooku.

(MONDO)

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Inicijalizacija u toku…