Upucao je ljubavnik, nikada više nije hodala!(FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/MiljaVujanovicRegulas

I Milja Vujanović, astrološkinja koja se “udala” za zvezdu Regulus. Međutim, malo ko zna da je Milja Vujanović 1967. godine bila mis Srbije, a nakon glavne uloge u filmu „Rani radovi“ Želimira Žilnika (1969), koji je na prestižnom Berlinalu osvojio Zlatnog medveda, predviđali su joj sjajnu glumačku karijeru.

Milja Vujanović je završila dva fakulteta – Dramsku akademiju i žurnalistiku, a uloge je ostvarila u filmovima “Sneg na usnama“, “Majka, sin, unuk, unuka”, “Rani radovi“, “Bube u glavi”, “Bablje leto“, “Neretva“, Most“, “Nokaut“.

Po Vikipediji, Milja je “posle Eve Ras, bila druga glumica koja se svlačila u filmovima”, a dala je izjavu “da bolje izgleda bez odeće, nego kad je obučena“.

Ipak joj je u nekom momentu dosadilo da igra uloge golišavih lepotica, pa se povukla i potpuno posvetila astrologiji. Stekla je diplome svetski priznatih astroloških škola i postala “stručnjak za zvezdanu magiju“.

Posted by Миља Вујановић Регулус – Milja Vujanovic Regulus on Петак, 12. новембар 2010.

“Odluku da napustim film donela sam kada sam shvatila da tekstovi koje izgovaram nisu ono što bih ja u sličnim situacijama izgovarala. Astrologiju sam počela da proučavam pre trideset godina. I mada žalim za filmom, astrologiji sam ostala verna sve do danas. Uostalom, ne biramo mi profesiju, profesija bira nas”, objasnila je svojevremeno.

Milja se odrekla glumačke karijere, ali ne i javnog života, pa je tako pisala za medije, objavljivala knjige, pojavljivala se u emisijama, a tokom devedesetih je imala i svoju kontroverznu emisiju u kojoj je (blago rečeno) nacionalističke stavove plasirala s astrološkim objašnjenjima.

Posted by Миља Вујановић Регулус – Milja Vujanovic Regulus on Уторак, 19. март 2013.

Zvezde joj, ipak, nisu nagovestile tragediju koju će doživeti – u maju, 2000. godine, njen ljubavnik Obrad Zejak pucao je u nju, a onda se prijavio za pokušaj ubistva.

Posted by Миља Вујановић Регулус – Milja Vujanovic Regulus on Четвртак, 21. август 2014.

Milja se izvukla iz kome, ali je ostala nepokretna. Nikad se nije oporavila, a poslednjih godina posvetila se pisanju knjiga. Umrla je 4. juna 2005. u Beogradu.

(Stil.kurir.rs/Noizz.rs)