URNEBESNI opis seksa tokom trudnoće: Fotografija koja je žene širom sveta nasmejala do suza!

Pogledajte fotografiju, sve će vam biti jasno!


Izvor: Facebook/melwatts

Iako je odlučila da će tokom svoje druge trudnoće da bude seks boginja i da će da se prepusti intimnostima sa svojim partnerom, blogerka Mel Vots shvatila je da je stvarnost ipak malo drugačija…

Mnoge trudnice tokom drugog stanja imaju povećanu želju za seksualnim odnosima, ali ima i onih koje se upravo tokom tog perioda ne osećaju nimalo poželjno. U oba slučaja krivi su hormoni. Mama i blogerka Mel Vots obećala je sebi da će tokom svoje druge trudnoće biti gospodarica spavaće sobe i da će svom suprugu pružiti sve ono što nije kada je ostala prvi put trudna.

Međutim, izgleda da se ponovio isti scenario kao tokom prve trudnoće. Mel je na svojoj Facebook stranici “The Modern Mumma” objavila fotografiju uz urnebesno objašnjenje koje je nasmejalo mnoge njene fanove i u kome će se, verovatno, pronaći mnoge buduće mame:

“Znate da postoje žene koje uživaju u seksu tokom drugog stanja. Međutim, postoje i one poput mene. Pokušali smo. Stvarno mislim da jesmo. Znam kako sam dospela u ovu situaciju i obećala sam sebi da će ovog puta biti drugačije. Prigrliću to, rekla sam sebi. Uživaću, rekla sam sebi. Voleću ga još više, rekla sam sebi. Biću boginja seksa u trudnoći, rekla sam…

I evo me – nasukani kit!

Znojava. Nosim uloške – ne zbog toga što sam toliko znojava. Imam osip po stomaku nastao ulsed rastezanja kože. Grudi su mi kao pištolji koji će svakog časa okinuti. Teško dišem.

Ne mogu da se setim kad sam tačno poslednji put uspela da se obrijem. To radim po metodi “dodirni i oseti”. Imam 10 prstiju na rukama, 10 na nogama i sve ostale delove tela koji štrče.

Ali on je još uvek srećan i naziva me lepom i seksi. Šta nije u redu sa tim čovekom?! U najgorem sam mogućem izdanju. Cedim se, smrdim, stenjem i uzdišem, dlakava sam i mislim da imam više znoja ispod svojih grudi nego što on ima u gaćama tokom najtoplijih letnjih dana. A on me još uvek želi. Možda on spada u onu grupu ljudi koji obožavaju seks tokom trudnoće? A možda je i samo predivan, brižan i užasno lažljiv partner zbog svoje emocionalno rastegnute trudne žene. Kako god – zadržaću ga”, napisala je Mel, a njena iskrenost je oduševila mnoge.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(MONDO/YuMama)