Usred pandemije rasprodan LV muški kaput od – 304.000 kn!

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ‘Imamo 39 novozaraženih, 481 ukupno, zaražena i 2 policajca'

Da ima onih kojima su izgled i stil bitni i u izolaciji pokazuje podatak da je luksuzni francuski brend Louis Vuitton već rasprodao dio kolekcije za nadolazeću sezonu – kaput ‘Flags Intarsia Mink Coat' od 36.500 funti (oko 304.289 kn) inspiriran kućnim ogrtačem. Kaput koji je LV pripremio za proljeće/ljeto 2020. dio je kolekcije inspiriran upravo – domom i vrtom.

I premda se većina poznatih trendsetera zaklinje kako im ‘uvjerenja brane da nose krzno'  ovaj je luksuzni kućni kaput u online trgovinama LV brenda ‘planuo', bez obzira što je ‘100 posto napravljen od krzna kanadske kune. 

Uz ‘Flags Intarsia Mink Coat' – koji je rasprodan u svim veličinama i za čiju je izradu potrebno i do 200 sati – ove su sezone čini se vrlo popularni i odgovarajući šal od 23. 900 funti (oko 199.296 kn) i vrtlarske ‘pejzažne gležnjače' za 1.240 (oko 10.332 kn) funti – dizajn Virgila Abloha.

Sva su tri odjevna predmeta nadahnuta su britanskom zastavom, a kako piše na stranicama LV-a nagovještaju ‘zajedništvo i nakon Brexita'. Kapur je ‘krojen u opuštenom stilu kućnog ogrtača' a za čizme iz Louis Vuittona kažu da su ‘ključni izgled za muškarce ovo proljeće-ljeto'.  Na žalost, nećemo ih imati gdje vidjeti. 

POGLEDAJTE VIDEO s Ivanom Đikićem: #ZAJEDNO24SATA:

 

 

 

(24sata.hr)