Uz ovaj prirodni recept sa semenkama LANA, tegobe će nestati!

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma.


Istraživanja naučnika pokazuju da za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada.

Činjenici da su creva zaprljana svedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji deo debelog creva– 40-50 centimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

Kako su od davnina ljudi koristili laneno seme na razne načine, tako je dobro i da se konzumira i kako bi se očistila debela i tanka creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore.

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog semena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

seme lana

Recept:

3 nedelje umesto doručka konzumirajte ovu smesu:

1 nedelja. 1 kašika lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

2 nedelja. 2 kašike lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

3 nedelja. 3 kašike lanenog brašna pomešanog sa 150 ml kefira

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, seme može da užegne. Najbolje – svako jutro nova porcija.

Ovakvu smesu konzumirajte umesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Ćišćenje creva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.

( Stvarukusa.rs, Kurir.rs )