Uz pomoć ovog trika kosa će vam izgledati bujno i gusto u svakom trenutku!

Da biste imali savršenu frizuru i kosu punu volumena, nije potrebno da odlazite u salon i trošite puno novca. Sve što treba je da naučite ovaj mali trik uz koji frizura i u kućnim uslovima uvek izgleda fenomenalno.

“Mnoge žene se žale da nikako ne mogu da postignu da im kosa izgleda zanosno i puno volumena, a to je zato jer ne koriste prave proizvode”, kažu frizer Amanda Braun.

U ovom zimskom periodu je još veći izazov napraviti postojanu frizuru. Zbog vremenskih prilika ona često izgleda slepljeno i beživotno. 

Dakle, kako više ne biste imali problem sa lošom frozurom, sve što trebate da uradite je da na koren kose naprskate malo suvog šampona, utrljate i to je sve. Za manje od jednog minuta dobićete frizuru kao iz salona. 

Ako ste se pitale kako neke žene uvek imaju savršenu kosu, trik je u ovom šamponu. On u treutku daje volumen kosi, ali i teksturu zahvaljujući kojoj izgleda gušće

Ukoliko nemate suvi šampon pri ruci, može poslužiti i puder za setovanje šminke ili bebi puder. Radi po istom principu, četkom za šminku nanesite puder na teme glave, protresite kosu i to je sve.