Uzeo je običnu STVAR i priredio mi neviđen SPEKTAKL!

Svi ponekad završimo na neobičnim mestima tokom seks akcije,

U seks šopovima postoje brojne seksi igračke, ali stručnjaci kažu da je ona koja vam je najpotrebnija – već na dohvat ruke. Reč je o jastuku, koji može da podigne vaš seksualni život na novi nivo, verovali ili ne!

Jastuk je sjajna seksi igračka, posebno ako ste početnik i tek krećete sa eksperimentisanjem. Evo nekoliko saveta kako da ga iskoristite u vrelim noćima!

Jastuk može da pomogne vašem partneru da pronađe put do G-tačke i pravi ugao penetracije! Dovoljno je da staviš jastuk ispod svojih leđa, tako ćete napraviti bolji ugao za prodiranje, s obzirom da će zadnjica biti nešto izdignutija.

Doggy style

Ovo je jedan od omiljenih položaja, ali ume da bude vrlo naporan za žene. Nekoliko jastuka ti može pomoći, naređaj nekoliko njih ispod sebe, pa se nasloni preko njih, tako ćeš opustiti ruke i ovaj položaj te neće iscrpiti.

Podigni zadnjicu

Kada tokom seksa ležiš na stomaku, upotrebi jastuk tako da podigneš zadnjicu – to će povećati ugao prodiranja, a samim tim će užitak biti veći. Dovoljno je da stomakom nalegneš na dva do tri jastuka.

Udobnost na prvom mestu

Svi ponekad završimo na neobičnim mestima tokom seks akcije – na stolu, veš mašini, podu, pa se desi da nas zabole laktovi ili kolena. Nemoj uzalud trpeti bolove – jastuk može da pomogne, dovoljno je da ga staviš ispod kolena i izbeći ćeš potencijalnu pojavu modrica!

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic žena)