Uživamo u seksualnom životu, zavide nam i decenijama mlađi!

“Imam 70 godina, a moj partner 79. Bila sam udovica 10 godina kada sam ga upoznala. Iako sam bila usamljena, nisam tražila vezi niti sam bila zainteresovana za seks.

Poznavali smo se 15 godina, ali pre nekoliko meseci  smo počeli da razgovaramo o smislu života. Upravo ti razgovori pokrenuli su intimnost među nama”, ovako započinje svoju ljubavnu priču baka u penziji za britanski Gardijan.

Na istoku se veruje da ovo mužu nikad ne smete oprostiti: To je put do pakla!

Iznenadila se reakcijom svog tela

S obzirom na to da je bila svesna da fizički više nije u formi za seksualni odnos, otkriva da se iznenadila kako je njeno tijelo reagovalo na zagrljaje i poljupce.

“Na početku, to nije bio potpuni seks. Vremenom smo videli da se stvari postepeno menjaju. Veće samopouzdanje, pažnja i poverenje dovelo je do  iskustva. Nemam potrebu da se uklapam u svoje ili tuđe ideje kako uspešna seksualna veza mora da izgleda. Osećaj zadovoljstva i ljubavi je dovoljno”, kaže ova baka.

Na bogatom seksualnom životu zavide joj i mlađi ljudi

“Uživamo u seksualnom životu na kojem bi nam pozavideli i decenijama mlađi bez ikakvih pomagala.

Kako kaže, da joj je neko u svojim 30 -im godinama rekao da će sa 70 uživati u takvom seksu, ne bi mu verovala.  Pored toga, verovatno bi bila malo i zgrožena.

“Seks je kao kvalitetno vino, on takođe sazreva s godinama. Negde usput, čak sam se i zaljubila”, zaključila je penzionerka za britanski Gardijan.

Pismo prevarene žene: Sve je bilo savršeno dok nije stigla jedna poruka, ove reči mi još odjekuju!