VEĆ 6 MESECI NEMAM S*KS! Bojim se da će mi to UNIŠTITI POSLOVNI život!

Ne želim da sledećeg muškarca koga budem ljubila poljubim samo zbog posla, Foto: Printscreen

Popularna zvezda filmova za odrasle, Rajli Rid, otkrila je svojim pratiocima na Instagramu da zbog karantina nije imala nikakav intiman kontakt već šest meseci.

Ova 29-ogodišnja devojka, koja priznaje da nema dečka, požalila se da je sama provela vreme u karantinu i da se nije čak ni sa kim za to vreme ni poljubila.

Ono što je najviše brine je povratak na stari posao…

Kako je počeo karantin, tako sam prestala da snimam filmove, a pošto nemam dečka nisam bila u prilici da budem intimna sa bilo kim. Takođe, osećam emocionalni pritisak zbog povratka na posao, pošto ne želim da sledećeg muškarca koga budem ljubila poljubim samo zbog posla, već da to bude neko koga zaista želim da poljubim. Hoću da ga cenim i da on mene ceni”, kaže Rajli.

Ona je na društvenoj mreži podelila izazovnu sliku, uz opis “Lajkujte ovaj post ako želite da me poljubite”.

Sudeći po broju lajkova, kojih ima više od 800.000 i po komentarima, ponuda za poljubac joj ne manjka.

Međutim, ovo nije prvi put da se Rajli požalila na neuspeh što se tiče momaka i veza.

U iskrenom intervjuu od pre godinu dana, ona je rekla da ima problem da nađe nekoga ko je zainteresovan da bude sa njom zbog nje same.

“Muškarci žele da budu sa mnom samo zato što sam poznata porno zvezda i teško je naći nekoga koga zaista zanimam ja kao ja. Neki su mi već na trećem dejtu govorili da će me naterati da prekinem sa snimanjem pornića. Zaista mi je degutantno da me neko prisiljava da dam otkaz na poslu koji volim”, iskrena je Rajli.

Zveza filmova za odrasle kaže da su je takva iskustva obeshrabrila da će ikada imati normalnu vezu i da se često oseća tužno i usamljeno.

Bonus video:

(Espreso.rs/Objektiv)