Venus Williams predstavila SPF kremu za sve tonove kože

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: U borbi protiv mitesera idealno je čistiti lice maskom od gline

– SPF je dio moje svakodnevne rutine, jer puno vremena provodim na otvorenom. No, tijekom godina, primijetila sam da mnogo krema ostavlja trag na licu – istaknula je 39-godišnja tenisačica Venus Williams, koja je gotovo čitave godine svakodnevno na otvorenom.

Naime, kreme sa zaštitnim faktorom često su teške i masne, a naročito zahvaljujući cinkovom oksidu koji je popularan filter u ritualima njege na suncu.

Benefiti boravka na suncu

Williams predstavlja dvije kreme za koje ističe da se stapaju s tonom kože te da nemaju neželjeni trag na koži. Formula je lagana i nemasna, idealna za svakodnevno nošenje.

Zaštitna krema EleVen by Venus x Credo sa zaštitnim faktorom 30 (oko 300 kuna) ima polu mat izgled i namijenjena je svakodnevnom nanošenju i višesatne aktivnosti na otvorenom.

Druga formula je svilenkasti Sun serum s faktorom 35 (oko 350 kuna) koji sadrži ekstrakt kruške za dodatnu hidrataciju. Može se nositi samostalno ili kao podloga za make-up.

Obje formule sadrže 25 posto cinkovog oksida – ovo su fizički, a ne kemijski filteri za UV zrake.

Williams, koja kaže da ima osjetljivu kožu i da je sada “luda za njegom kože”, priznaje da nije uvijek pazila na zaštitu od sunca, objavio je Page Six.

WTA Pre Wimbledon Party - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

– Godinama sam zapostavljala ovaj ritual, no Serena me inspirirala, vježbale bismo zajedno i ona je uvijek imala duge rukave i kremu za sunčanje na licu. Napokon sam jednog dana shvatila što radim svojoj koži – iskrena je Venus.

Williamsova prva suradnja bila je Eleven by Venus aktivna odjeća napravljena od tkanine sa zaštitnim faktorom 50.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: U borbi protiv mitesera idealno je čistiti lice maskom od gline

POGLEDAJTE VIDEO Lovac Dean Kotiga u kuhinji – je li bolji slastičar ili influencer?!

 

(24sata.hr)