Volela bih da publika dolazi okupana, namirisana i obučena!

Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Glumica Vesna Čipčić nedavno je preležala korona virus, pa se polako vraća poslovnim obavezama koliko to epidemiološke mere dozvoljavaju.

Glumica je sada otvoreno govorila o pozorišnoj publici, ali i o aktuelnoj modi koja se njoj nimalo ne dopada.


Ona smatra da mnogo ljudi ne poštuje “dres kod” primeren takvoj ustanovi, te i da bi volela da publika dolazi namirisana, očešljana i okupana.

Ceo život bila u senci Merilin Monro, izgubila sina, borila se sa zavisnošću: Životna priča Džejn Rasel! (FOTO)

Vesna Čipčićfoto: Kurir / Dragana Udovičić


” Iskrena da budem, malo mi smeta taj preterano kežual stil koji se danas forsira. Volela bih da publika ponovo dolazi u pozorište okupana, lepo namirisana i obučena. Da mi smeta to raščupano i neokupano, u kratkim pantalonama, da se tako neko pojavi u pozorištu, smeta mi”,  rekla je oštro.


Vesna se još jednom osvrnula na svoju borbu sa virusom korona. Glumica je zbog povišenog D-dimera dobila injekcije koje je sama sebi morala da daje.

“Bitno je što sam o svom iskustvu pričala javno i svima objasnila da virus nije ni malo naivan. Prošla sam ono što su mnogi prošli, a to ne treba držati u tajnosti. Naučila sam nove stvari o sebi, sada sam najzahvalnija što sam preživela taj virus. Bilo mi je lakše jer su i moji ćerka i sin bili zaraženi u isto vreme. Brinuli smo jedni o drugima i pružali i duhovnu podršku” zaključila je.

U 45. godini ostala bez čoveka svog života: Ljubavna priča Jelice Sretenović i njenog Miše! (FOTO)