Vrijedi probati: Disney podijelio recept za fini domaći churros!

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Mali odmak od pince: Slatka uskrsna peciva Hot Cross Buns

Blog Disney Parks objavio je u nedjelju recept s osam sastojaka kako bi obožavatelji churrosa mogli ponovno napraviti ove slasne zalogaje i kod kuće. Za ovaj recept treba vam voda, maslac, sol i cimet, kao i brašno, jaja, šećer i biljno ulje. Detaljne upute za izradu churrosa inspiriranih tematskim Disney parkom dostupne su na blogu Disney Parks, kao i na YouTube videozapisu.

Churros se prodaje u svakom Disneyevom tematskom parku širom svijeta

Iako su klasični cimet churrosi naizgled najpopularniji, Disney tematski parkovi nude i neke jedinstvene okuse. Na primjer, u Disneylandu možete pronaći Caliente Churros (pikantnog okusa) na štandu Señor Buzz Churros.

Također, u roštilj baru ‘Three Bridges', u Coronado Springs Resort Disney Worldu, nudi se i churros prekriven espelette paprom i šećerom, a posluženi su s čokoladnim umakom. Iako je Disney objavio samo recept za svoje klasične churrose, možete malo izmijeniti recept i dodati preljev i umak po vašem izboru.

Postoji puno drugih načina da se Disney čarolija iskusi od kuće

Krajem ožujka Disney je iznenadio obožavatelje snimkom Disneylandove nove parade Magic Happens. Osmominutni nastup besplatan je za gledanje, a može se naći na YouTube kanalu Disney Parks.

Ako vam parade nisu omiljene, također možete napraviti virtualne šetnje po svakom parku, gledati snimke raznih vožnji ili gledati emisije o tematskim parkovima na Disney Plusu, piše Insider.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Od banane i zobenih pahuljica: Zdravi keksići brzo su gotovi  

#ZAJEDNO24SATA – kuhar Ivan Pažanin

(24sata.hr)