ZA NIKOLASOM DAME UZDIŠU, SILVANA OSVAJA LEPOTOM:Oni su naslednici legendarnog CRNOGORSKOG FUDBALERA, evo kako IZGLEDAJU

Sin i ćerka legende jugoslovenskog fudbala osvajaju svojim izgledom gde god se pojave

foto: Damir Dervišagić

Autor: Glossy.rs

Legendarni fudbaler Niša Saveljić devedesetih godina bio je član jugoslovenske fudbalske reprezentacije, a pored toga što je bio jedan od najuspešnijih sportista tog vremena, oduvek je važio i za velikog šarmera i miljenika ženske populacije.

Za Nišom, koji je nedavno proslavio svoj 50. rođendan, uzdisale su mnoge dame, a on je u to vreme ljubav pronašao pored Kotoranke Dijane Dike Saveljić, sa kojom je dobio sina Nikolasa i ćerku Silvanu. Ipak, par je odlučio da na brak stavi tačku, ali uprkos razvodu ostali su u odličnim odnosima i svojim naslednicima su najveća podrška.

Nikolas je krenuo stopama svojih roditelja i uplovio u sportske vode, a ljubav prema vodenim sportovima nasledio od majke koja se bavila plivanjem.

Iako je u detinjstvu trenirao fudbal, prevladala je ljubav prema vaterpolu u kom je odmah počeo da beleži velike uspehe, a nakon što je postao član crnogorske juniorske reprezentacije, otputovao je u Kaliforniju na školovanje na poznatom UCLA koledžu, za koji takođe aktivno igra vaterpolo.

Ipak, mnogi su primetili i da je od svojih roditelja Nikolas osim ljubavi prema sportu nasledio i lepotu, pa je malo onih dama koje će na njegov izgled ostati ravnodušne.

Nikolas je aktivan na društvenim mrežama putem kojih često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a koje privlače veliku pažnju njegovih obožavateljki.

Nastavak na sledećoj strani…

( glossy.rs )