Za samo 1.860 rsd možete imati blistav osmeh na kom će vam svi zavideti!

Najčešći problem kod muškaraca i žena predstavlja boja zuba. Ona se vremenom menja, uglavnom zbog procesa u organizmu, nepravilne higijene ili konzumiranja određene hrane i pića.


Boja ne određuje da li su vaši zubi zdravi, ali je svakako bitan deo estetske prirode. Osmeh je uglavnom najupečatljiviji i većini je bitno da baš on bude najlepši detalj na licu. Mi za vas imamo fantastičan predlog kako možete da izbelite vaše zube kod kuće, bez odlaska kod stomatologa!

Predstavljamo Vam neverovatnu Ola olovku za izbeljivanje zuba! Ako vam je potrebna pomoć da prestanete da skrivate osmeh i ponosno ga pokažete svetu – upravo ste našli novog najboljeg prijatelja! Zajedno ćemo to omogućiti u samo nekoliko tretmana! Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće. Potpuno bezbolno, bez senzitivnosti Ola olovka vraća prirodnu belinu zuba.


foto: promo

Kako funkcioniše?

Korak 1: Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice.

Korak 2: Nanesite gel na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.

Korak 3: Isperite usta nakon 30 minuta.


foto: promo

Ovu fantastičnu Ola olovku možete poručiti jednim klikom OVDE po sniženoj ceo od 1.860 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog od 09 do 17h.

Ako želite Ola Set za izbeljivanje zuba (OLA USB LED svetlo, 2 Olovke za izbeljivanje zuba, vodič za nijanse, iPhone i android adapter, uputstvo za korišćenje ) možete ga poručiti OVDE po ceni od 4.720 rsd , ili set koji se sastoji od OLA USB LED svetla i 3 olovke, možete ga poručiti OVDE po sniženoj ceni od 5.460 rsd ili pozvati 011/4420-502 radnim danima.

* Svaki proizvod je 100% siguran, klinički je testiran i odobren od Ministarstva zdravlja.