Za više strasti gleda se u oči – isprobajte 3 najbolje poze za to

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Znate li koji ste tip ljubavnika i kakav je partner idealan za vas

Ako vam je cilj samo doživjeti orgazam, onda stvari nisu tako komplicirane – većina ljudi to može učiniti sami. No, postoji jedna stvar koja seks čini doista boljim iskustvom je kad kraj sebe imate osobu koja to može doživjeti s vama. 

Iako postoje preferencije i poze za koje znate da vam gode, kontakt očima je neizostavan kod poza koje promiču bliskost među partnerima te ugodno tjelesno iskustvo čine emocionalnijim.

Ako mislite da ste upali u rutinu, bilo jer previše vremena provodite zajedno zbog karantene ili naprosto imate dugi staž veze ionako, pokušajte staviti naglasak na gledanje jedno drugog u lice za vrijeme seksa kako biste vašu intimnost doveli na novu razinu, piše Men's Health.

Evo tri sjajne poze za seks licem u lice:

1. Ležaljka

Neka partnerica sjedne u fotelju tako da su joj bokovi na rubu sjedišta. Partner treba kleknuti ispred nje, tako da ga ona obgrli nogama. Prednost ove poze nije samo kontakt ‘oči u oči', već i mogućnost duboke penetracije, kao i fizička bliskost cijelog tijela.

2. Obrnuta misionarska

Zamijenite spolnu dinamiku, a samim time i dinamiku moći, tako partnerica bude gore u misionarskoj pozi, dok muškarac leži na leđima i obgrli njene bokove svojim nogama. Iako se u ovoj pozi isti dijelovi tijela trljaju skupa, osjećaj može biti dosta različit.

3. Klackalica

Muškarac u ovoj pozi treba kleknuti na pod tako da su mu stopala ispod stražnjice, dok će ga partnerica ‘zajašiti' sa svojim bedrima i stopala odložiti na pod u ravnini njegovih stopala kako bi imala dobar oslonac. Ovo je odlična poza za gledanje o
u oči, a osobito godi ženama zbog istovremene stimulacije klitorisa trljanjem. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ‘Moj seksualni život svodi se na samo 1 broj, a to je suprug'

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA – Suzana Mančić, bivša loto djevojka:

(24sata.hr)