Zadovoljite ovih 5 bračnih potreba i ne plašite se razvoda ili preljube!

Ovaj istraživač došao je na zaključak da kada su u braku zadovoljene osnovne potrebe i muškaraca i žene taj brak mnogo bolje funkcioniše i partneri se više poštuju. Naveo je da postoji 5 potreba i kod muškarca i kod žene, neke im se razlikuju a neke su slične.

Evo o čemu se radi:

Prva potreba: Kod žene je to potreba za nežnošću, kod muškarca potreba za intimnošću. Ove dve potrebe su usko povezane ali ipak veoma različite i obe se trebaju zadovoljiti kako bi supružnici bili srećni u zajedničkom životu.

Druga potreba: Kod žena je to potreba za razgovorom, a kod muškarca spremnost na zabavu. Ženi je potreban muškarac da joj bude podrška, zato joj je vrlo važno da ima dobar i otvoren razgovor sa njim. Muškarcu je potrebna žena koje neće samo sedeti kod kuće, već će biti zainteresovana da krene sa njim u neku neplaniranu pustolovinu.

Treća potreba: Ova potreba je jednaka i kod muškarca i kod žene, a to je iskrenost. Partnerima je potrebna istina, kako u svakodnevnim stvarima, tako i u hitnim slučajevima; kako u malim stvarima, tako i u velikim stvarima – Iskrenost pre svega!

Četvrta potreba: Udobnost! Oba partnera se trebaju osećati ugodno u svom domu i u svojoj vezi. Ako postoji bilo kakva sitnica zbog koje se ne osećate tako poradite na njoj inače će partner koji se ne oseća ugodno potražiti to na drugom mestu.

Peta potreba: Ženi je potrebno da njen muškarac bude stabilan oslonac, a muškarcu je potrebno da mu se njegova žena divi. Najvažnije je da se trebate iskreno diviti, čak i ako je u pitanju neka sitnica važno je da mu date do znanja da je on vaš heroj.

(Stil.Kurir.rs)