Zahvaljujući ovom triku ima telo iz snova!

Miranda Ker nije bez razloga jedna od najuspešnijih mankenki današnjice. Njena figura je idealnih dimenzija, a lice je uvek sveže i bez i jedne mane. Sve to postiže zahaljujući samo jednom triku koji svaka od nas može da izvede.

Za top formu je potrebno samo malo discipline i započinjanje dana na pravi način. Ona kaže da voli da vežba i da nikad sebi ne bi dozvolila da se zapusti, zato strogo vodi računa o izgledu. Sve može da zanemari, ali ovaj jutarnji ritual nikad ne preskače. 

Miranda svako jutro, čim ustane iz kreveta, popije šolju mlake vode sa limunom. Ova kombinacija je poznata kao najmoćnija kada je topljenje masnih naslaga u pitanju. Limun obiluje vitaminom C koji je dobar za kožu, ali je takođe moćan saveznik mršavljenju i održavanju dobre linije. 

Neobičan bjuti trik koji daje sjajne rezultate: U ovu caku za uklanjanje podočnjaka se kune Sandra Bulok!

Benefiti ovakvog započinjanja dana su mnogo brojni. Samo jednom čašom, pokrećete metabolizam, izabcujete nakupljene toksine i vraćate blistavost koži.

Nakon ovog jutarnjeg miska, ona priprema doručak koji je gotovo svakog dana isti. Zeleni smuti koji joj daje dovoljno energije za ceo dan.

Priprema: 

  • bademovoo mleko
  • sveža papaja
  • malo svežeg spanaća
  • borovnice i maline
  • malo putera od badema

Naon toga sledi 15 do 30 minuta joge (u zavisnosti koliko vremena ima) i spremna je za nastavak dana.

Endi Mekdauel (62) otkrila tajne svog izgleda: Nikad pod nož, samo ove dve stvari pomažu! (FOTO)

(stil.kurir.rs)