“ZAJEDNO S NJIM U STOMAKU POSTALA JE EVROPSKI ŠAMPION, HEJ!” Ivana Maksimović se oprostila od Bobane NAJTUŽNIJIM rečima

Izgubila je borbu za život nakon dvadeset dana borbe, a sina nije uspela da upozna!

foto: Instagram

Sportistkinja Ivana Anđušić Maksimović oprostila se  od svoje koleginice Bobane Momčilović Veličković, koja je izgubila život u 31. godini.

 

Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću. Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom. Takođe sam joj i rekla da joj zavidim… da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči iako stomačić više nije stomačić, što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču – da je zajedno s njim u stomaku postala evropski šampion. Ej!

 

 

Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena. Bobo naša, druži se sa anđelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu – napisala je Ivana na Instagramu.

 

Podsetimo, Bobana je osvojila titulu prvaka Evrope u disciplini vazdušni pištolj 10 m u Poljskoj, u februaru ove godine, i to u drugom stanju! Izgubila je bitku za život nakon što je rodila sina, koga nije ni uspela da upozna.

 

 

( Glossy )