Zakon privlačnosti: Pišite poruke koje će osvojiti njegovo srce!

Da li je ženama teško da osvoje srce muškarca? Iskusni šarmeri mogu reći da je ovo veoma jednostavan zadatak, ali značajan broj lijepih dama uopšte nema takvo samopouzdanje. Slanje poruka je odličan način da se borite protiv vaših unutarnjih sumnji i da učinite da se neko zaljubi u vas.

Nije bitno da li ste upravo upoznale čovjeka vaših snova ili ste ga srele prije više od mjesec dana, dopisivanje je korisno samo u dva slučaja: za zabavu ili za organizacione svrhe. Sa organizacionim ciljevima, uopšte, sve je jasno.
Na primjer, kasnite ili kafić gdje treba da se nađete je zatvoren, predsjednik je došao u grad, a ulica koja vam je potrebna je zatvorena; u vašoj kući je požar i morate da odložite sastanak – sve su to očigledni razlozi za slanje poruka.

Drugi razlog je stvaranje intrige i interesovanja. Vaše poruke bi trebalo biti odvažne, zabavne i duhovite. Porukama pokažite vašu duhovitost i smisao za humor.
#1 Koristite njegov način izražavanja
Trebalo bi da ste na istoj talasnoj dužini, pa je poželjno da koristite riječi ili fraze koje on koristi. To će mu pokazati da ste rođeni jedno za drugo.

#2 Interesujte se za njegov život
Postavite pitanja o njemu, nemojte biti previše sebični i ne pričajte samo o vašem životu i vašim interesima.
#3 Dajte komplimente
Muškarci vole laskanje. Za razliku od slabijeg pola koji odlično osjećaju liniju između iskrenog divljenja i lažnog laskanja i oni spremno prihvataju bilo kakvu pohvalu

#4 Pitajte otvorena pitanja
Postavite takva pitanja kako biste pronašli više informacija o njemu i učinili da se više otvori.
#5 Budite autentični
Pokažite mu svoje pravo lice. Nemojte se pretvarati da ste druga osoba. U svakom slučaju on će saznati kakvi ste.
Iskoristite ove savjete kada porukama pokušavate da osvojite srce budućeg partnera.
(Ljepota i zdravlje)