Žario je i palio Holivudom 90- ih, slamao ženska srca, a onda nestao: Danas je neprepoznatljiv! (FOTO)

Brendan Frejzer (52) je tokom devedesetih važio za jednu od najvećih holivudskih zvezda. Proslavio se ulogama u filmovima “Džordža iz džungle” i glavnog junaka “Mumije”gde je glumio s Rejčel Vajs.

Nakon velikog uspeha sa pomenutim filmskim ostvarenjima povukao se iz Holivuda 2010. godine, iako je nastavio sa povremenim snimanjem manjih filmova i televizijskih serija. Nikada više nije dostigao uspeh iz 90-ih.


U jednom intervjuu 2018. tvrdio je da ga je Holivud stavio na crnu listu.

Kasnije je ispričao kako su seksualno zlostavljanje, propali brak, depresija i česte povrede upropastile njegovu karijeru.

Prema njegovim rečima, 2003. godine ga je seksualno uznemiravao uticajni novinar Filip Berk, tada i predsednik HFPA.

Životna priča najseksepilnije glumice u istoriji Holivuda: 2 braka, troje dece i kraj najstrastvenije ljubavi!

“Levom rukom me je uhvatio za zadnjicu i gurnuo mi prst. Osetio sam mučninu. Osećao sam se kao malo dete, kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati, rekao je ispričao je Frejzer za GQ, u jednom od svojih retkih intervjua.

Prema njegovim tvrdnjama, odmah nakon incidenta napustio je hotel i od sramote o nemilom događaju nikom nije reč rekao, osim svojoj ženi. Plašio se i kako će se to odraziti na njegovu karijeru.


“Nisam hteo da se raspravljam s ljudima i govorim kako se osećam, ili da to postane deo moje biografije. Postao sam depresivan. Krivio sam sebe i bio sam očajan jer sam sebi govorio ‘nije to ništa, tip me je samo dodirnuo”, rekao je.

Brendon Frejzer

Kasnije je sve prijavio Holivudskoj asocijaciji za strane medije, ali usledilo je ignorisanje njegovih optužbi.

Berk je tvrdnje glumca žestoko odbacio i čitavu verziju događaja nazvao izmišljotinom, a Frejzera su nakon toga prestali da zovu na dodele Zlatnih globusa i slične događaje…

Međutim, ubrzo nakon toga su svoj danak počele da uzimaju njegove prethodne uloge. Frejzer je često sam snimao akcione scene, bez kaskadera da ga menja, pa je povređivao kičmu.

Morao je više puta da ide na operaciju leđa i kolena, pa čak i na operaciju glasnih žica.

Brendan danas ima 52 godine i potpuno se promenio, toliko da ga mnogi ne prepoznaju na ulici. Nabacio je i kilograme.

Biljanu Tipsarević svi znate, a ovo je njena sestra neverovatne lepote: Udata je za nemačkog tenisera i ima dvoje dece!

(Stil.Kurir.rs)