Zavedite hranom! Recepti iz ljubavne kuhinje koji nikad ne omanu

Mistična veza srca i stomaka.

Izvor: Guliver/Getty Images/marilyna

Još od davnina se verovalo da razne namirnice, a ponajviše voće i povrće, imaju afrodizijačko dejstvo.Kasnije je dokazano da hrana može da pomogne u jačanju libida, time što olakšava lučenje polnih hormona.

Ove namirnice smatraju se najsnažnijim afodizijacima…

Pored ostriga, orašastih plodova, šampanjca, banana, jagoda i sl, pokazalo se i da celer značajno podstiče strasti u krevetu.
PROČITAJTE: Žene se izjasnile: Muževi im stvaraju više stresa nego deca

Ova biljka predstavlja fantastičan izvor androsterona, hormona koji može pomoći muškarcima da lakše uzbude svoju partnerku. E sad, svakako nećete pronaći parfem na bazi celera, ali dokazano je da blagi miris koji muškarac (koji je konzumirao celer) ispušta disanjem, stimulativno deluje na žene!
SAZNAJTE: Zašto uvek birate POGREŠNE? Saznajte šta je RAZLOG

Takođe, stručnjaci veruju da se najbolji efekat postiže kombinovanjem namirnica koja imaju ova svojstva! Dajemo vam nekoliko najukusnijih primera!

Tajna leži u kombinaciji nekoliko jakih afrodizijaka u jedan ukusan obrok. On mora biti primamljivog izgleda tako da izazove znatiželju, razbije rutinu i motiviše partnera.
PROČITAJTE I… Neočekivano? Pored ljubavi i poštovanja, ovo je VEOMA VAŽNO za srećnu vezu

Neki od oprobanih recepata su: salata sa celerom i orasima, sir u maslinovom ulju, masline punjene ljutom paprikom i bademima, ljuti sosevi i junetina, bademi preliveni čokoladom, suve smokve sa marcipanom, topla čokolada sa cimetom i vanilom, žito sa orasima i muskatnim orahom, jagode sa šampanjcem…

Inicijalizacija u toku…