Zbog života punog stresa naša koža stari i do 40 posto brže

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dermatologinja slavnih: Nosite kremu sa SPF-om, čak i unutra

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a ne sastoji ne samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil.

– Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor kompanije došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 posto. Ovo je prvo otkriće ovakve vrste u industriji te će utrti put prema tretmanu i pružanju podrške koži u urbanim sredinama – objavio je brend povodom najave prve beauty linije za njegu kože.

Osmislili su prvu liniju za njegu kože, radi se o luksuznim proizvodima pod zajedničkim nazivnikom Pure Shots. Kako bi usporili pojavu znakova starenja kože u formulacije su ugradili sastojke za koje tvrde da čine razliku.

Riječ je o sastojcima kao što je kaktus kraljice noći koji cvate samo 6 sati svake godine i u pritom otpušta svoj djelotvoran šećer. Sastojak je dio seruma koji se koristi kao baza, prije kreme za lice.

U formulama su i marokanski iris uz podršku nezaobilazne hijaluronske kiseline koja zadržava vlagu u koži.

– Optimalnu dozu hijaluronske kiseline podupire moćni iris za aktivaciju kože, kako bi se omogućilo najbolje upijanje hijaluronske kiseline – objavio je brend.

Benefit za mladolikost kože otkrivaju i sljez te vitamin C koji štite kožu od vanjskih štetnih utjecaja kako ne bi došlo do pretjerane stimulacije melanocita, a posljedica je svijetla koža.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dermatologinja slavnih: Nosite kremu sa SPF-om, čak i unutra

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA.

 

(24sata.hr)