Zgodni glumac otkrio kako je izgledao sudbonosni susret sa Sofijom Vergarom!

Sofija Vergara (47) i Džo Manganielo (43) uživaju u braku pet godina, a američki glumac je sada opisao kako je izgledao njihov prvi susret.

Kolumbijska glumica je tada još bila verena za američkog preduzetnika Nika Loeba. Upoznali su se na jednoj proslavi 2014. godine, a tada je kolumbijska glumica bila verena za američkog preduzetnika Nika Loeba.

Zbog toga se Džo suzdržavao, iako ga je Sofija odmah privukla. 

Dve nedelje nakon što su se upoznali, Sofija je raskinula veridbu, a Džo je tada mogao da krene u osvajanje njenog srca.


Nosila je tu haljinu u kojoj je sjajno izgledala i jednostavno nisam mogao da skinem pogled s nje” rekao je  glumac u ”The Jess Cagle Show-u”.

Zanosna lepota i seksepil: Sofija Vergara (46) uzburkala svet fotografijom iz mladosti! (FOTO)

Opisao je kako je kolega Tyler Ferguson uticao na to da se njih dvoje upoznaju.

”Rekao mi je kako njegova prijateljica Sofija želi da dođe i pozdravi me. 

Rekao sam mu: O, tvoja prijateljica Sofija čiji je verenik takođe na proslavi”.

Ferguson je tada rekao: Ne, ne, ne, ona samo želi da dođe i da razgovara. Znaš, ona je tvoj veliki fan”, opisao je glumac kako je tada izgledalo.


I dalje nepoverljiv, ali i u strahu od sukoba s Loebom, Džo je ljubazno dočekao Sofiju, a u razgovoru koji je posle opisao lepim,  čak se suzdržao da traži broj od atraktivne glumice.

Kasnije je priznao da je bio poprilično zbunjen ovim susretom. Ali, samo nekoliko nedelja kasnije, bivši glavni urednik časopisa People, Džes Kejgl poslao mu je mejl, napisavši mu da je Sofija raskinula veridbu i da će to uskoro objaviti u javnosti.

Kolumbijska glumica je kasnije medijima ispričala kako je veza sa američkim biznismenom bila puna problema.


Nakon tog mejla, Džo više nije hteo da gubi vreme već je odmah nazvao Fergusona.

”Ne znam u kakvom je emotivnom stanju, ali reci joj da želim da je izvedem negde i daj mi njn broj. Te večeri sam dobio broj, nazvao sam je,  te smo pričali i smejali se”, opisao je glumac.

Zatim je avionom odleteo u Nju Orleans gde je Sofija snimala film, a ona je bila oduševljena njegovim luckastim potezom.

Zakazali su dejt već sledeće nedelje, a ostalo je istorija.

Verili su se na Božić 2014. nakon šest meseci veze, a venčali su se u studenome 2015 godine.

Njoj šminka nije ni potrebna: Marija Kilibarda objavila selfi iz samoizolacije, pratioci oduševljeni! (FOTO)

Mlada je blistala u venčanici  bez naramenica sa srcolikim izrezom i suknjom koja se može skinuti. Venčanicu je kreirao Zuhair Murad, specijalno za nju.

Vežbajte kao Sofija Vergara: Desetominutni trening za savršeno izvajano telo!(VIDEO)